Back to the newsoverview
In the category: In the media

MVO-verslag ENKCO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met een kritische blik.

Met gepaste trots presenteren we het eerste MVO-verslag van Enkco.

In onze meer dan 55-jarige historie heeft Enkco zich in 2016 meer geconcentreerd op duurzame productie dan ooit tevoren. Maar duurzaam produceren is voor ons slechts een onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op een zinvolle manier invulling geven aan de 3 P’s: People, Planet, Profit, dat is het doel van ons MVO-beleid.

Algemeen directeur Heite Dommerholt: “We zijn ons bewust van de impact van vlees op het milieu en zetten in op dierenwelzijn en voedselveiligheid. We maken maximaal gebruik van diervriendelijk geproduceerd vlees uit de nabije regio en passen alleen nog vrije uitloopeieren toe. Ook streven we zo veel mogelijk naar het gebruik van natuurlijke ingrediënten en clean label producten.”

Om de 2 jaar doet Enkco verslag van de resultaten en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bekijk hier het MVO-verslag…

Back to the newsoverview
Share this post: Facebooktwitterlinkedin