Account Manager Foodservice

Holten – Voltijd


Organisatie

Enkco B.V. is een ambitieuze, dynamische onderneming, actief in zowel verse als diepgevroren foodproducten met een hoog gemaksgehalte. We vermarkten onze producten in diverse afzetkanalen als de Retail, out-of-home markt en business to business. Dit doen we zowel in Nederland als ook in het buitenland. Enkco B.V. maakt deel uit van Enkco Foodgroup waar ongeveer 400 medewerkers werken verdeeld over 4 zelfstandige bedrijven.

Momenteel zijn wij voor Enkco per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie:

ACCOUNTMANAGER FOODSERVICE

Functie
Als Accountmanager van Enkco Foodservice ben je werkzaam in de Nederlandse out-of-home markt. Je bezoekt bestaande hoofdkantoren en eindverbruikers in de catering en horeca markt en onderhoud de dagelijkse contacten. Je bent de regisseur voor het complete productassortiment en de spil tussen onze afnemers en de interne organisatie.

Binnen Enkco maak je deel uit van een relatief klein en ambitieus verkoopteam. Je werkt samen met het foodservice team om de verkoopdoelstellingen te realiseren en nieuwe foodconcepten in de out-of-home markt te introduceren. Je rapporteert in deze functie aan de Commercieel Manager.

Profiel

Je beschikt over HBO-CE diploma of vergelijkbaar zoals NIMA A/B en Sales A/B. Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke branche en/of functie waarbij we affiniteit met vleesproducten als een pré beschouwen. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wij bieden

Een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling, een marktconform salaris, een leaseauto, en de gelegenheid om jezelf naar eigen behoefte te ontwikkelen.