Marketing Manager

Organisatie

Enkco B.V. is een ambitieuze, dynamische onderneming, actief in zowel verse als diepgevroren foodproducten (voornamelijk vleesproducten) met een hoog gemaksgehalte. We vermarkten onze producten in de Retail, Foodservice en Business to Business markt, in zowel Nederland als ook in het buitenland. Enkco B.V. maakt deel uit van Enkco Foodgroup waar ongeveer 400 medewerkers werken verdeeld over 4 zelfstandige bedrijven.

Momenteel zijn wij voor Enkco op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie:

Marketing Manager

Ben jij een gedreven, hands on Marketeer? Resulteren jouw marketingacties en -campagnes in een hoge leadgeneratie voor het sales team? Ga jij bestaande bouwstenen actief benutten om de het merk ENKCO nóg beter te presenteren en positioneren? Kan jij jouw innovatieve en creatieve ideeën concreet vertalen naar de gestelde doelstellingen? Heb jij het LEF om de Commercieel Manager te overtuigen van jouw energieke, inspirerende, vooruitstrevende plannen? Dan ben jij de persoon die, voor deze dynamische organisatie met een informele, gedreven cultuur, een mooie volgende carrièrestap gaat maken!

Functie

Het gaat om een zelfstandige Marketing functie. Je bent verantwoordelijk voor zowel het merk Enkco (Brandmanagement) als Private Label producten (Productmanagement). Je bent teamlid van het Sales Team Enkco en rapporteert aan de Commercieel Manager ENKCO.

Voor de Brandmanagement taken heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • het verder laten groeien van het merk ENKCO
  • campagne en boodschap ontwikkeling voor jouw doelgroep, digitale communicatie speelt hierin een belangrijke rol;
  • merkbudget;
  • productintroducties en relaunches;
  • jaarplannen in samenwerking met het Sales team

Product management taken zijn o.a.

  • Coördineren van projecten om nieuwe producten op te starten: –
  • Afdeling Productontwikkeling ondersteunen met commerciële input tijdens het Product Development proces
  • Bepalen geschikte verpakkingsvorm

Je profiel

Je hebt een afgeronde HBO- opleiding richting Marketing & Communicatie. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als Marketeer in de FMCG-sector, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie. Je verstaat je vak, je bent een echte teamplayer en hebt een ondernemende mentaliteit waarmee je dingen voor elkaar krijgt. Jouw kennis van online marketing is up-to-date. Stressbestendigheid, accuraatheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Het betreft hier een fulltime dienstverband, een parttime invulling behoort niet tot de mogelijkheden. Wij bieden de juiste kandidaat een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en informele organisatie. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse?

Mail dan een korte motivatiebrief met CV naar personeelszaken@enkco.com.
Voor meer informatie kun je uiteraard ook eerst telefonisch contact opnemen met Jan Willem Smits (Commercieel Manager), telefoon 0548-850000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.