Lekker en goed vlees voor iedereen

Van de retail en de foodservice tot aan de industrie en ambacht. We zijn er overal. En overal zijn we er voor je. Denken met je mee vanuit assortiment én pakken door met trends. Van onze productie en herkomst maken we geen geheim. Je weet dus altijd precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

Wat in 1960 begon, is uitgegroeid tot het succesverhaal van nu. Wij zijn ENKCO, makers van de lekkerste vleesproducten. Van grootse kwaliteit en voor iedereen.

ENKCO. MAAKT ’T VOOR ELKAAR.

Foodservice

Onze specialisten in foodservice denken graag met je mee om samen het onderscheid te maken binnen jouw segment. Wij bieden een breed assortiment. Snelheid en gemak zijn belangrijke kenmerken binnen de professionele keuken. Onze producten zijn in een handomdraai te bereiden, zijn verrassend en bovendien lekker en dat proeft je gast.

Retail

We leveren koelverse vlugklaarproducten, al dan niet onder private label, aan supermarkten. Rauwe of gebraden vleesproducten die consumenten thuis direct en snel kunnen bereiden.

Industrie

Als ervaren en grote speler in de voedingsmiddelenindustrie heeft ENKCO een breed assortiment vlugklare vleesproducten, ei-producten en omeletten en vleesvervangende producten. Voor iedere maaltijdproducent is er bij ENKCO wel een aansluiting te vinden met ons assortiment. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan onze ei-producten en omeletten op basis van vrije uitloop eieren, vleesproducten met een Beter Leven Keurmerk of regionaal gesourced vlees? Voor tailor-made producten en grootverpakkingen, kun je uiteraard ook bij ENKCO terecht. Wij geven je  graag advies.

Ook maatwerk

Wij werken vanuit onze jarenlange ervaring aan de beste producten die steeds meer zijn weg vinden buiten Nederland. Onze productonwikkelingsafdeling ontwikkelt smaakvolle en innovatieve producten op maat, passend bij de trends waarmee je je kunt onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Meer deskundig advies nodig? Neem contact met ons op!