In veel supermarkten en slagerijen zijn onze vlugklaarproducten te vinden. Met onze jarenlange ervaring in deze markt denken we graag met je mee om een product te ontwikkelen dat volledig aan je wensen en eisen voldoet.

Private Label specialist

Vlees of vega. Rauw of gebraden. Het zit allemaal in ons diepvries retail assortiment. Denk hierbij aan (voorgegaarde) hamburgers, kippenvleugels of no chicken nuggets. 

Duurzame producten

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Private Label ontwikkelen we lekkere, duurzame en kwalitatieve producten voor jouw merk.

Vegan hamburger met groene salade en aardappeltjes

Vega(n)

Onze jarenlange kennis op het gebied van vlees hebben we toegepast in de ontwikkeling van onze vleesvervangers. Qua structuur, bite en smaak zijn ze bijna niet te onderscheiden. 

Wij willen voor het voor iedereen mogelijk maken om te kiezen voor een smakelijk, gezond en duurzaam alternatief.

Meer weten?
Boer in weiland met koeien

Beter Leven

Producten die van boer tot bord volledig geproduceerd zijn met vlees uit eigen keten. We zorgen ervoor dat iedere stap in de keten helemaal inzichtelijk is. Dit maakt het hele proces transparant voor ons maar ook voor onze klanten en de consument.

We weten precies wat de herkomst van het vlees is. Een veilig en goed gevoel.

Lees meer

Kom in contact!

Ben je op zoek naar een Private Label specialist om invulling te geven aan jouw (huis)merk? We nemen je graag mee in ons verhaal over concepten, duurzaamheid en ons assortiment. Samen ontwikkelen we de lekkerste private labels voor jouw diepvries assortiment. 

Neem contact met ons op

Gemarineerde kippenvleugeltjes met chilisaus op houten plank