Onder het merk The Blue Butcher worden vlees- en visalternatieven ontwikkeld. Deze alternatieven zijn op smaak, uiterlijk en textuur nauwelijks te onderscheiden van echt vlees of vis. Ideaal om de menukaart ook vegan proof te maken!
Vega(n) producten
The Blue Butcher biedt een breed assortiment aan zowel vlees- als visvervangers. Gemaakt met de beste plantaardige ingrediënten die zorgen ervoor dat het eindproduct de juiste textuur, structuur en bite krijgt.
‘Uit de vergelijking met andere producten kwam The Blue Butcher er voor ons echt als beste uit.' - Kwalitaria
Neem bijvoorbeeld onze No Chicken range met tenders, nuggets en cornstick. Of onze visalternatieven; No Fish Sticks, Calamares en Kibbeling. Voor elke gerecht hebben we het juiste alternatief.

Download onze assortimentsbrochure
Bekijk ons heel vega(n) assortiment in onze brochure of bekijk ons foodbook in PS in Foodservice. Onze producten zijn verkrijgbaar bij alle bekende groothandels.
Vegetarische gerechten
Er zijn steeds meer vleeseters die voor een vegetarisch gerecht kiezen. Als kok wil je inspelen op de vega vraag van jouw gast. Dan is het prettig om uit producten te kunnen kiezen die herkenbaar zijn en makkelijk passen in jouw menucyclus.
Bijvoorbeeld een Amerikaanse Barbecue Burger, Italiaanse spaghetti bolognaise of een traditionele Mexicaanse chili, maar dan zonder vlees.
Contact
Wil je meer informatie over onze vega assortiment? Of graag samples ontvangen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze producten en helpen je graag met een passend advies.
Neem contact met ons op