Poké bowl met vegan No Fish Calameres. 

Poké bowl vegan

Ingrediënten:

12 st The Blue Butcher No Fish Calamares
3 dl Water
0.5 dl Sushi azijn
2 st Rode biet, gekookt
1 dl Geroosterde sesamdressing
100 g Edamame boontjes
200 g Maiskorrels
4 st Bosui, fijngesneden
1 st Winterwortel
20 g  pompoenpitten, geroosterd
2 st tomaat
0.5 dl Sesamolie
10 g Bosui

Bereidingswijze:

Frituur verhitten op175 ℃.

De rijst gaat koken , afgieten en aanmaken met de zijn en late afkolen. De boontjes kort garen en koud spoelen.

Tomaat in vieren snijden, ontdoen van zaadlijsten en in fijne brunoise snijden en aanmaken met sesamolie. De wortel schillen en raspen. De bietjes in brunoise snijden.

De calamares gedurende enkele minuten frituren en uit laten lekken.

Rijst in kommetjes dresseren en de groenten hierop dresseren. Garneren met de calamares ringen. Afmaken met bosui en pompoenpitten.