Storingsmonteur- en Onderhoudsmonteur

Holten – Voltijd – Salaris: €2.700,00 tot €3.200,00 /maand

Organisatie

Enkco B.V. is een ambitieuze, dynamische onderneming, actief in zowel verse als diepgevroren foodproducten met een hoog gemaksgehalte. We vermarkten onze producten in diverse afzetkanalen als de Retail, out-of-home markt en business to business. Dit doen we zowel in Nederland als ook in het buitenland. Enkco B.V. maakt deel uit van Enkco Foodgroup waar ongeveer 400 medewerkers werken verdeeld over 4 zelfstandige bedrijven.

Momenteel zijn wij voor Enkco per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie:

Storing- en Onderhoudsmonteur

Functie

Als allround storing- en onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het in optimale staat houden van het machinepark. Daarnaast draag je zorg voor het perfect (laten) uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud aan gebouwen, terreinen en utilities en draag je zorg voor een goede administratieve afhandeling. Alles is er op gericht om het primaire productieproces zonder stagnaties en voorspelbaar te laten verlopen. Het voorkomen van storingen door middel van periodieke inspecties alsmede het analyseren van de storingen heeft een hoge prioriteit.

Je werkzaamheden vinden plaats in zowel een dag- als avonddienst. Enkco werkt met een gepland consignatierooster, hierin draai je als storing- en onderhoudsmonteur mee.

Functie eisen

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Bij voorkeur beschik je over een afgeronde MBO opleiding richting Techniek. Of je bent bereid een BBL- opleiding te gaan volgen.
  • Je hebt ervaring met het werken in een productieomgeving
  • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en gaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan het werk.

Wat bieden wij?

Het betreft hier een fulltime dienstverband (38 uur) met zicht op een vaste aanstelling. Wij bieden de juiste kandidaat een zelfstandige en uitdagende functie in een vernieuwende, professionele organisatie. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.