Waarom voor jou?

ENKCO is specialist in koelverse en diepgevroren kwaliteitsproducten, zowel in vlees als vegetarisch. Van de retail en de foodservice tot aan de industrie en ambacht in binnen- en buitenland. Wat in 1960 begon met 10 slagers is nu een omvangrijke en ambitieuze onderneming.

Innovatie & ontwikkeling 

Consumenten denken steeds bewuster na over voeding. Vlees wordt vaker een keer overgeslagen – en als mensen wel vlees eten moet het ook echt lekker zijn. Mensen willen graag weten of producten duurzaam geproduceerd en gezond zijn. Er is meer aandacht voor (reductie van) specifieke ingredi├źnten zoals zout, suiker en E-nummers. Vanzelfsprekend dat wij hier veel aandacht aan besteden, door bijvoorbeeld scherp te letten op dierenwelzijn, recepturen met minder E-nummers te ontwikkelen en door foodmiles terug te dringen door het gebruik van lokale grondstoffen. Wij weten dat duurzaamheid en ondernemen prima samen gaan. We werken daar iedere dag aan

Ketenregie

Als onderdeel van de Van Loon Group streven wij naar optimale transparantie ten behoeve van onze klanten en de consumenten. Van Loon Group zorgt er als ketenregisseur voor, dat vereiste werkwijzen door iedere schakel in de keten goed uitgevoerd worden. En ziet hier op toe. Met oog voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Daarnaast streeft de Van Loon Group ernaar om iedere stap in de keten volledig inzichtelijk te hebben. Dit maakt het hele proces (‘van boer tot bord’) transparant voor ons maar ook voor onze klanten en uiteindelijk de consument. Wij weten altijd precies wat de herkomst van het vlees is. Een veilig en goed gevoel.