Vleesproducten voor de horeca

Met onze vlees- en convenience producten proberen we de druk op de keuken te verlichten. We bieden een ruim assortiment gegaarde producten aan waar een kok zijn eigen draai aan kan geven. Van eetcafé op de hoek tot groter cateraars, wie hebben voor iedereen een passend convenience product. 

‘We kiezen voor duurzame leveranciers, zoals Enkco'.  - Albron, Center Parcs

Snel, makkelijk en convenience

Dat vlees lekker is mag je van een leverancier van vlees- en convenience producten verwachten. Maar snelheid en gemak zijn misschien wel net zo belangrijk. Onze producten bereid je heel gemakkelijk in een handomdraai. Daarbij maakt het niet uit wat je kiest. In ons brede assortiment van vlees, ei en hybride producten vind je altijd wat je zoekt. 

Bekijk ons assortiment

Vleesproducten voor zorginstellingen

Enkco is bekend geworden met producten zoals soepballetjes, slavinken en hamburgers. Gemaksproducten die we al jaren leveren aan diverse zorg- en institutionele instellingen. Ons vertrouwde aanbod voldoet aan de gevraagde richtlijnen en zijn uitermate geschikt voor het gebruik in grootkeukens. 

Duurzaam vlees

We proberen ons bestaande aanbod naar een hoger niveau te tillen door onze producten te verduurzamen. We kennen de rund- en varkensketen als geen ander. Met vlees uit eigen keten maken we lekkere producten, van boeren die écht aandacht besteden aan duurzaamheid en dierenwelzijn. Deze Heroes zijn helemaal van Nederlandse bodem. 

Meer over duurzaamheid

Broodje hamburger op houten plank met frietjes in close-up
Horecaondernemer laat plank zien met spareribs en frietjes
Aandacht als oorsprong
Cateringmedewerker bakt hamburgers op bakplaat

Contact

In ons assortiment van vlees, ei en convenience producten vind je altijd wat je zoekt. Kom je er niet uit? Dan helpen onze foodservice specialisten je om het onderscheid te maken binnen jouw segment.

Neem contact op met Marvin / Danker