Convenience en vleesproducten

Het assortiment van Enkco is aangepast aan de keuken van nu. Ontzorgen staat daarbij centraal. Wij verzorgen het convenience product zodat je er zelf alleen nog maar je eigen twist aan hoeft te geven. 

Onze producten zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar het zijn ook concepten waarmee je je kan onderscheiden van de concurrent. En wij denken daarin graag met je mee! 

Download onze brochure

Broodjes braadworst in een schaal met dipsaus
Omelet met groene salade op een bord
Hamburger op broodje met friet op houten plank
Kippenpoten met friet en coleslaw op houten plank

Contact

Ben je op zoek naar een convenience vleesproduct voor jouw menukaart? Wij hebben een breed assortiment aan producten met altijd een passende oplossing voor jou. Met onze brede kennis van de producten en de markt, helpen we je graag verder met persoonlijk advies. 

Neem contact met ons op

Duurzaam vlees uit eigen keten

We letten scherp op dierenwelzijn door zoveel mogelijk vlees uit eigen keten te verwerken in onze producten. Daarnaast dringen we de foodmiles terug door het gebruik van lokale grondstoffen. Ook houden we bij de ontwikkeling van recepturen rekening met het verminderen van E-nummers en het zoutgehalte van onze producten. Wij weten namelijk dat duurzaamheid en ondernemen prima samen gaan. We werken daar iedere dag aan.

Lees het whitepaper Duurzaam Vlees

Ober serveert broodje hamburger met friet op houten plank

PS in Foodservice

Al onze producten vind je terug in ons PS in Foodservice foodbook. Hierin staat alle informatie betreffende ingrediĆ«nten, voedingswaarde en verpakking. 

Enkco Foodbook