In ons assortiment is voor elk wat wils. Of het nou gaat om slavinken, premium burgers of maaltijdverrijkers.. bij Enkco weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt. Net zoals wij ook weten wat er bij jou speelt. Zo kunnen wij je inspireren. En krijgt onze smaak nóg meer betekenis. 

Enkco

Het assortiment van Enkco is aangepast aan de keuken van nu. Ontzorgen staat daarbij centraal. Wij verzorgen het convenience-product zodat je er zelf alleen nog maar je eigen twist aan hoeft te geven. Onze producten zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar  het zijn ook concepten waarmee je je kan onderscheiden van de concurrent. En wij denken daarin graag met je mee! 

Download onze brochure

Blik op morgen

Consumenten denken steeds bewuster na over voeding.  Er is meer aandacht voor (reductie van) specifieke ingrediënten zoals zout, suiker en E-nummers. Maar ook de herkomst van het vlees en dierwelzijn spelen een steeds grotere rol bij de keuze van de consument. We spelen hier op diverse manier op in met onze producten. 

Iedere dag beter

We letten scherp op dierenwelzijn door vlees uit eigen keten te verwerken in onze producten. Daarnaast dringen we de foodmiles terug door het gebruik van lokale grondstoffen. Ook houden we bij de ontwikkeling van recepturen rekening met het verminderen van E-nummers en het zoutgehalte van onze producten.  Wij weten namelijk dat duurzaamheid en ondernemen prima samen gaan. We werken daar iedere dag aan.

Private Label

Naast onze eigen merkproducten van Enkco en The Blue Butcher, bieden we ook de mogelijkheid aan om producten voor jouw huis- of A-merk te produceren. Zowel voor vleesproducten als vleesvervangers. Met onze jarenlange ervaring en ons eigen productontwikkelingsteam zijn wij een geschikte samenwerkingspartner voor Private Label productie.  Wil je hier meer over weten of eens in gesprek gaan met een van onze accountmanagers? 

Neem contact met ons op

The Blue Butcher

Onder het merk The Blue Butcher worden vlees- en visalternatieven ontwikkeld. Dit merk richt zich niet primair op veganisten en vegetariërs, maar op de veel bredere groep van flexitariërs. De vleesvervangers zijn op smaak, uiterlijk en textuur nauwelijks te onderscheiden van echt vlees of vis. Ideaal om de menukaart ook vegan proof te maken! Wil je meer weten over The Blue Butcher, lees dan verder op de website.

 The Blue Butcher 

Bewuste keuze

Steeds meer vleesliefhebbers kiezen bewust voor dagen zonder vlees. Wij zorgen dat we onze klanten naast een stukje duurzaam vlees ook een alternatief kunnen bieden met smakelijke en verantwoorde vleesvervangers. Stuk voor stuk herkenbare producten waar je in een handomdraai vertrouwde gerechten mee bereidt, maar dan zonder vlees.