Bij Enkco nemen we je mee. Van het gras in de weilanden tot aan verwerking. En vervolgens de weg naar jou. Als onderdeel van ketenregisseur Van Loon Group, is Enkco in staat om iedere stap in de keten volledig inzichtelijk te maken. Enkco speelt hierop in door de introductie van onze Heroes. 

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA 

Ook in dat van jou? We helpen je graag de juiste stappen te maken op het gebied van duurzaamheid. Lees hier meer over in onze whitepaper over duurzaam ondernemen.

Lees het whitepaper

Boer Henk in stal bij rundvee
Cateringmedewerker bakt hamburgers op bakplaat
Broodje hamburger Beter Leven geserveerd op bord met lichte achtergrond

Ketenregie

Producten die van boer tot bord volledig geproduceerd zijn met vlees uit eigen keten. We zorgen ervoor dat iedere stap in de keten helemaal inzichtelijk is. Dit maakt het hele proces transparant voor ons maar ook voor onze klanten en de consument. We weten precies wat de herkomst van het vlees is. Een veilig en goed gevoel.

Lees meer over ketenregie

Beter Leven

Een deel van onze producten dragen het Beter Leven keurmerk. Dieren onder het Beter Leven keurmerk hebben meer ruimte, afleidingsmateriaal en mogelijkheden om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen dan dieren uit de gangbare veehouderij. 

Door voor producten met een ster te kiezen, kies je voor producten waarvan je weet hoe de leefomstandigheden voor het dier waren. En hoe meer sterren, hoe diervriendelijker en dus hoe beter de leefomstandigheden.

Lees meer over het Beter Leven keurmerk

Boer in weiland met koeien

Onze heroes

We hebben een aantal van onze toppers uitgelicht uit ons assortiment. Dit zijn producten die we met trots presenteren onder Enkco Heroes. Zij geven weer waar Enkco voor staat; kwalitatieve convenience producten met een duurzaam verhaal.

Al onze Hero producten dragen het Beter Leven keurmerk. Middels het Beter Leven keurmerk kun je je onderscheiden en het verhaal achter de producten vertellen. Een transparant en eerlijk verhaal.

Bekijk onze heroes

Borden met Beter Leven gehaktballen, hamburgers en schnitzels
Ketenregisseur Van Loon Group

Ketenregisseur 

Enkco is onderdeel van Van Loon Group. Een ondernemend Brabants familiebedrijf dat bestaat uit elf gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. Gericht op de toekomst. Waarbij duurzaam ondernemen structureel verankerd is in de bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over Van Loon Group en hun duurzaamheidsconcepten?

Meer over Van Loon Group