Als sinds 1960 is vlees ons specialisme. In de maaltijdindustrie hebben we dus al heel wat ervaring. Wij ontzorgen je door tailormade producten te ontwikkelen die precies aansluiten bij jouw wensen. 

Specialist in maaltijdindustrie

Enkco heeft een groot assortiment van vleesproducten speciaal geschikt voor de maaltijdindustrie. Van gegaarde producten tot aan IQF gevroren producten. 

Ervaring in vlees en convenience

Met meer dan 60 jaar kennis en ervaring van grondstoffen, productietechnieken en de markt, denken we graag met je mee over nieuwe producten en concepten. 

Productiemogelijkheden

Met de diverse productiemogelijkheden die we in huis hebben, vinden we altijd een oplossing voor jouw vraagstuk. Onze productielocaties staan garant voor het leveren van kwalitatieve en veilige vlees- en convenience producten. 

Bekijk ons assortiment

Pitabroodje met shoarma en sla

Duurzaamheid

Uiteraard staan kwaliteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We spelen in op de steeds steeds grotere vraag vanuit de markt om duurzame producten. 

Ketenregisseur

Als onderdeel van ketenregisseur Van Loon Group, verwerken we vlees uit eigen keten in onze producten. Daarnaast dringen we de foodmiles terug door het gebruik van lokale grondstoffen. 

Productontwikkeling

Ook houden we bij de ontwikkeling van recepturen rekening met het verminderen van E-nummers en het zoutgehalte van onze producten.  Wij weten namelijk dat duurzaamheid en ondernemen prima samen gaan. We werken daar iedere dag aan.

Lees meer over duurzaamheid

Roasted kipreepjes in roomsaus
Beef flakes op pinza

Contact

Ben je op zoek naar een partner op het gebied van vlees, hybride of convenience? Of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we je verder kunnen helpen. 

Neem contact op met Joost Brands