Ons specialisme ligt in koelverse- en diepgevroren kwaliteitsproducten. Wij voorzien meerdere segmenten van gegaarde vleesproducten tot vleesvervangers. Kies je voor merkproducten van Enkco, The Blue Butcher of ga je liever voor maatwerk? We voorzien onze klanten niet alleen van producten maar ook van kennis uit de markt. Wij weten wat er speelt en delen dit graag zodat een samenwerking tot een echt succes komt!

Foodservice

Dat vlees lekker is mag je van een leverancier van vlees- en convenience producten verwachten. Maar snelheid en gemak zijn misschien wel net zo belangrijk. Onze producten bereid je heel gemakkelijk in een handomdraai. Daarbij maakt het niet uit wat je kiest. In ons brede assortiment van vlees, ei en vleesvervangende producten vind je altijd wat je zoekt. Kom je er niet uit? 
Dan helpen onze specialisten je om het onderscheid te maken binnen jouw segment. 

Neem contact met ons op

Maaltijdindustrie

Als sinds 1960 is vlees ons specialisme. In de maaltijdindustrie hebben we dus al heel wat ervaring. Wij ontzorgen je door tailormade producten te ontwikkelen die precies aansluiten bij jouw wensen. Middels de diverse productiemogelijkheden die we in huis hebben, kunnen we je een breed assortiment aanbieden. Van gegaarde producten tot aan IQF gevroren producten. 

We helpen je graag verder

Retail

Koelvers of diepvers. Rauw of gebraden. Vlees of vega. Het zit allemaal in ons assortiment. In veel supermarkten en slagerijen zijn onze vlugklaarproducten te vinden. Denk hierbij aan (voorgegaarde) hamburgers, kippenvleugels of no chicken nuggets. Met onze jarenlange ervaring in deze markt denken we graag met je mee om een product te ontwikkelen dat volledig aan je wensen en eisen voldoet.

Meer weten?