Meat-You-Halfway bestaat uit een range van gehaktproducten met maximaal 50% vlees, het overige deel zijn groenten met 25% zeewieren. De producten gedragen zich als 'gewoon' vlees in smaak, textuur en sappigheid. Snel en gemakkelijk te bereiden. 

Meer met minder vlees

Het idee van hybride is niet nieuw en velen zijn enthousiast over de voordelen. Het maken van een goed hybride product bleek in de praktijk echter lastig. 

Meat-You-Halfway

Met het merk Meat-You-Halfway bieden wij nu producten die qua smaak, textuur, sappigheid en bereidingswijze zich wel kunnen meten met 100% vlees. 

  • 50% meer groenten vertaalt zich in gezondere voedingswaarden. Hoog in vezels, vitamines en mineralen, laag in zout, vet en calorie├źn resulteert in een Nutri-ScoreA. In aanvulling zorgen de zeewieren voor een goede natuurlijke binding, het gebruik van bindingsmiddelen is hierdoor beperkt.
  • 50% minder vlees eten voor minder CO2 uitstoot, gebruik landbouwgrond en verbruik zoetwater. Steeds meer onderzoeken geven aan dat een kleine vermindering van de vleesconsumptie al een grote impact heeft in het voordeel van het klimaat.

Download onze assortimentsbrochure

Meat-You-Halfway omvat een range aan gehaktproducten. Download onze assortimentsbrochure of bekijk onze producten op PS in Foodservice. Onze producten zijn verkrijgbaar bij alle bekende groothandels. 

Download
Assortimentsbrochure Enkco 2024
Enkco-digitaal-brochure-2024.pdf

Kom in contact

Wil je meer informatie over onze Meat-You-Halfway assortiment? Of graag samples ontvangen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze producten en helpen je graag met een passend advies.

Neem contact met ons op

Hybride gehaktballetjes Meat-You-Halfway