Onze markten

ENKCO is specialist in koelverse en diepgevroren kwaliteitsproducten van gegaarde vleesproducten tot aan vegetarische producten in zowel binnen- als buitenland. Wij hebben een sterke positie in de Out of Home markt en bedienen klanten zoals horeca, cateraars en zorginstellingen. Daarnaast leveren wij ook een groot assortiment aan klanten in industrie, retail en ambacht.

ENKCO. Good Source. Great Food.

Foodservice

Diepgevroren producten vinden vooral hun weg binnen de foodservice.  Snelheid en gemak zijn belangrijke kenmerken binnen de professionele keuken. Onze producten zijn in een handomdraai te bereiden, zijn verrassend en bovendien lekker en dat proeft je gast. We voeren binnen dit assortiment een grote variëteit aan vlees, ei en vleesvervangende producten. Onze specialisten in Foodservice denken graag met je mee om samen het onderscheid te maken binnen jouw segment.

Retail

ENKCO is al jarenlang de specialist bij uitstek in vlugklaarproducten, zowel koelvers als diepvries. Rauwe of gebraden producten die de consument direct en snel kan bereiden. ENKCO levert deze producten veelal aan supermarkten en slagerijen, onder private of eigen label. 

Industrie

Als ervaren en grote speler in de voedingsmiddelenindustrie hebben we een breed assortiment aan producten. Voor iedere maaltijdproducent is er wel een aansluiting te vinden met ons assortiment. Neem bijvoorbeeld onze ei-producten op basis van vrije uitloop eieren, vleesproducten met een Beter Leven Keurmerk of regionaal gesourced vlees? Voor tailor-made producten en grootverpakkingen, kun je uiteraard ook bij ENKCO terecht. 

Ook maatwerk

Wij werken vanuit onze jarenlange ervaring aan de beste producten die steeds meer zijn weg vinden buiten Nederland. Onze productonwikkelingsafdeling ontwikkelt smaakvolle en innovatieve producten op maat, passend bij de trends waarmee je je kunt onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Meer deskundig advies nodig? Neem contact met ons op!