Enkco trapt het jaar af  in een nieuw jasje. De nieuwe propositie, die volledig om duurzaamheid en convenience draait, werd tijdens de Horecava gelanceerd. Een mooie gelegenheid om onze klanten helemaal bij te praten en kennis te laten maken met onze Heroes. Een range vleesproducten die van boer to bord volledig geproduceerd worden in onze eigen keten. Deze werden met veel enthousiasme ontvangen!

Bord mooi opgemaakt met vlees, aardappelstukjes en cress

Het nieuwe Enkco

Voordat een stukje vlees op het bord van een consument ligt, gaat er een hele reis aan vooraf. Een reis die, met de jaren, steeds belangrijker is geworden. Want we willen meer en meer weten waar ons vlees vandaan komt. Bij Enkco is dat eigenlijk heel gewoon. We kennen de oorsprong van onze producten en het verhaal achter een stukje vlees. En daar willen we je graag in meenemen. Middels een nieuwe uitstraling, website en producten willen we je graag inspireren. 

Onze Heroes

Naast onze nieuwe propositie hebben we ook onze Heroes geintroduceerd. Een drietal vleesproducten die gemaakt zijn met vlees uit eigen keten. Dit maakt het proces transparant voor ons, maar ook voor onze klant en consument. Zo creĆ«ren we een stukje vlees dat veel meer heeft dan alleen een heerlijke smaak. Onze nieuwe Hero gehaktballen vlogen als warme broodjes over de toonbank. 

Zowel de Heroes als onze nieuwe propositie werden met veel enthousiasme ontvangen door de bezoekers. En we blijven je informeren en inspireren met onze verhalen en producten in 2023!

Lees hier meer verhalen

Enkco team poseert met hero dozen op de Horecava stand