We hebben een aantal van onze toppers uitgelicht uit ons assortiment. Dit zijn producten die we met trots presenteren onder Enkco Heroes. Zij geven weer waar Enkco voor staat; kwalitatieve convenience producten met een duurzaam verhaal.

Wij hebben de hele keten in eigen beheer. Zo waarborgen we onze kwaliteit en weet jij precies wat voor stukje vlees je in de kuip hebt. Als onderdeel van Van Loon Group streven wij naar optimale transparantie voor onze klanten en hun consumenten. We zorgen ervoor dat iedere stap in de keten volledig inzichtelijk is. Dit maakt het hele proces (‘van boer tot bord’) transparant voor ons maar ook voor onze klanten en uiteindelijk de consument. Wij weten altijd precies wat de herkomst van het vlees is. Een veilig en goed gevoel.

Schnitzel

Een lekkere malse varkensschnitzel 1* Beter Leven met een goudbruin, knapperig korstje. Precies zoals een schnitzel hoort te zijn. Een echte klassieker die je op iedere menukaart terugvindt.

Runderburger

Een kwalitatieve hamburger gemaakt van 2* Beter Leven rundvlees. Er is alleen een beetje peper en zout toegevoegd om het vlees helemaal tot zijn recht te laten komen. 100% rundvlees, helemaal puur. Zo kan je zelf er een geheel eigen twist aan geven. 

Gehaktbal

Een heerlijke half om half gehaktbal gemaakt met kwaliteitsvlees uit eigen keten (1* Beter Leven). Een ouderwets lekker balletje volgens grootmoeders recept. Heerlijk rul, stevig en sappig.