Lekker krokant brioche broodje met krokante kiphaasjes, zoete aardappelpuree, paddenstoelen en truffelmayonaise. 

Brioche met krokante kip, paddenstoelen en truffelmayonaise

Ingrediënten:

12 st Enkco Krokant Kiphaasjes
4 st Brioche Bun
100 g Zoete aardappelpurée
150 g Paddenstoelen
50 g Edamame boontjes
Olijfolie
Peper, zout
Cress

Bereidingswijze:

Frituur verhitten op 175℃. 

Brioche bun op snijkanten licht toasten. 

Water aan de kook brengen en hierin de edamame boontjes licht blancheren en koud spoelen. 

Paddenstoelen schoonmaken. In koekenpan de paddenstoelen kort aanmaken en boontjes toevoegen. 

De kiphaasjes gedurende 3 ä 4 minuten frituren. Onderkant bun insmeren met aardappelpuree en hierop de haasjes dresseren. 

Afwerken met de paddenstoelen en dopjes puree. Garneren met cress en bovenkant bun erop.