Hamburger maar dan anders; ingepakt in bladerdeeg. 

Wellington burger

Ingrediënten:

4 St Enkco Heroes rundsburger 160 g 
4 pl Bladerdeeg
400 g Portobello
120 g Boter
40 g Room
100 g Mesclun
8 pl Cheddar
2 st Roma tomaten
60 g Uien, gefruit
200 g Mayonaise
40 g Mierikswortel, purée of geraspt
40 g Mosterd
Peper, zout

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 200℃. 

Bladerdeeg eventueel portioneren en gedurende 20 minuten afbakken en laten afkoelen. 

Portobello's snijden en in boter aanfruiten en verder smoren totdat deze gaar zijn. Op smaak brengen met peper en zout. 

De mayonaise vermengen met de mierikswortel en mosterd en op smaak brengen met peper en zout. 

De burgers grillen tot de gewenste garing en tegen het einde beleggen met cheddar. 

Bladerdeeg met sla en hierop de burger dresseren. Beleggen met in plakken gesneden tomaat en hierop de paddenstoelen. 

Afwerken met de mierikswortelsaus en garnerne met de gefruite uien.