Broodje hotdog op Midden-Oosterse wijze met couscous en geitenkaas.
Ingrediƫnten:
4 st Enkco Merguez worstjes
4 st Hotdog Bun
100 g Couscous
1 dl Kippenbouillon
4 pl Paprika, gegrild
0.5 st Ui, rood
50 g Citroen marmelade
50 g Geitenkaas
5 g Siracha mayonaise
Cress
Olijfolie
Bereidingswijze:
Breng de bouillon aan de kook en op de couscous gieten. Gedurende 5 minuten laten staan en af en toe roeren totdat vocht geabsorbeerd is.
Bak de worstje in olijfolie aan beide kanten goudbruin. Snijd de rode ui in ringen. Verkruimel de geitenkaas.
Snijd de broodjes over de lengte vanaf de bovenkant in maar net niet helemaal door. Vul deze met de couscous en leg hierop de worstjes.
Garneren met de gegrilde paprika, geitenkaas en rode ui. Afwerken met de citroen marmelade, siracha mayonaise en cress.