Malse pulled beef op een pistolet met een krachtige BBQ-cola saus.
Ingrediƫnten:
12 st Enkco Sukadelapje
4 st Pistoletes
5 dl Cola
1 st Ui
2 dl BBQ saus
5 g Knoflook, gerookt
20 g Aceto Balsamico
20 g Worcestersaus
70 g Bourbon Whiskey
5 st. Kerstomaten
10 g Bosui
60 g Honing mosterdsaus
Olijfolie
Peper, zout
Bereidingswijze:
Snipper de ui fijn. Olijfolie verhitten en hierin de ui glazig fruiten. Vlees toevoegen en afblussen met cola, bbq saus, balsimco, whiskey en worcestersaus.
De tomaten halveren en met knoflook toevoegen en aan de kook brengen totdat saus indikt. Vlees eruit halen en lostrekken en aanmaken met de saus en op smaak brengen met peper en zout.
De pistolet op de snijkant licht toasten en vlees hierover verdelen. Garneren met de mosterdsaus en bosui en bovenkant bun erop.