Koreaanse sandwich met sticky gehaktballetjes. 

Sticky Koreaanse gehaktballetjes

Ingrediƫnten:

20 st Enkco Gehaktballetjes
4 st Pistolet
100 g Sojasaus
60 g Suiker, bruin
10 g Gember
2 tn Knoflook, gehakt
20 g Rijstazijn
20 g Sesamolie
10 g Koreaanse chili pasta
20 g Maizena
20 g water, koud
100 g Kimchee
10 g Bosui
5 g Sesamzaad
Olijfolie

Bereidingswijze:

Voor de saus de sojasaus, bruine suiker, gember, knoflook, rijstazijn, sesamolie, water, maizena en chili pasta aan de kook brengen en laten inkoken totdat de saus mooi plakkerig is.

In olijfolie de gehaktballetjes aanbakken zonder te kleuren en vermengen met de saus.

Pistolet in de lengte vanuit de bovenkant net niet helemaal insnijden en vullem met kimchee. Hier de balletjes met saus indrukken en bestrooien met sesam. Garneren met fijngesneden bosui.