Omelet gevuld met heerlijke Thaise groenten en garnalen.
Ingrediënten:
4 st Enkco Ambachtelijke omelet
10 g Tamarinde pasta
20 g Vissaus
20 g Water
20 g Suiker, bruin
10 g Chilisaus
Olijfolie
200 g garnalen, gekookt
50 g Shi-take
1 st Sjalot, gesnipperd
1 tn Knoflook, gehakt
50 g Taugé
1 st Bosui, fijngesneden
20 g Cashewnoten
5 gr Korianderblaadjes
Olijfolie
Bereidingswijze:
Verhit het water met tamarinde pasta, vissaus, suiker en chili totdat de suiker is opgelost en laten afkoelen.
Olie verhitten en hierin de garnalen, shi-take, sjalot en knoflook aanbakken. Taugé en bosui toevoegen en daarna de saus.
Omelet regenereren en vullen met het garnalen-groentemengsel.
Garneren met cashewnoten afmaken met korianderblaadjes.