Een flink belegde boterham met paddenstoelen, kipreepjes en raclette kaas. 

Hot Chicken Sandwich

Ingrediënten:

300 g Enkco Kipreepjes Roasted
1 st. Desembrood
2 st Sjalot
100 g Kastanje champignons
100 g Oesterzwammen
100 g Champignons
2 tn Knoflook
5 g Provencaalse kruiden 
Peper, zout
5 g Peterselie, gehakt
8 pl Raclette
10 g Mosterd
Olijfolie

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor 200 ℃.

Desembrood in plakken snijden en insmeren met mosterd.

Sjalot snipperen en knoflook fijn hakken. De paddenstoelen in plakken snijden.

Sjalot en knoflook in olijfolie glazig fruiten en daarna de paddenstoelen toevoegen en mee bakken. Kipreepjes toevoegen en op smaak brengen met de kruiden, peper en zout.

Het kip en paddenstoelenmengsel verdelen over het brood. Bedekken met de raclette kaas en gedurende 8 á 10 minuten in de oven bakken. Garneren met gehakte peterselie.