Lekker krokante Japanse schnitzel met een zoete saus.
Ingrediënten:
2 st Enkco Filetschnitzel 1* Beter Leven
1/2 st. Spitskool
75 g Geroosterde sesamdressing
40 g Worcestershire saus
100 g ketjap
1 dl Tomatenketchup
10 g Suiker
10 g Wasabai-mayonasie
Cress
Bereidingswijze:
De frituur verhitten op 175 ℃.
De spitskool ragfijn snijden en vermengen met de geroosterde sesamdressing.
Voor de Tonkatsusaus de tomatenketchup, worcestershiresaus en suiker met elkaar vermengen en indien nodig licht verhitten totdat de suiker is opgelost en laten afkoelen.
De schnitzels gedurende enkele minuten krokant frituren en laten uitlekken.
De koolsalade dresseren en hierop de in plakjes gesneden schnitzel leggen. Garneren met de Tonkatsusaus en afwerken plakjes radijs, wasabi-mayonaise en cress.