Sandwich open geserveerd met malse gehaktbal en piccalilly-mayonaise.

Open sandwich gehaktbal

Ingrediƫnten:

4 st Enkco Gehaktbal 1* Beter Leven
4 pl Desembrood
1 st Ui, rood
10 g Bosui, gesneden
40 g Mayonaise
40 g Piccalilly
75 g Veld sla
1.5 dl Azijn
0.5 dl Water
50 g Suiker
1 st Winterwortel
Tuinkers

Bereidingswijze:

Vermeng de mayonaise met de piccalilly en bosui en breng op smaak met peper en zout.

Azijn met suiker aan de kook brengen en ietswat laten afkoelen. Wortel schillen en met dunschiller verwerken tot linten en het zoetzuur hierop gieten.

De rode uien in flinterdunne ringen snijden.

De gehaktballen regenereren en in plakken snijden.

De plakken brood licht insmeren met de mayonaise en hierover de veldsla verdelen. Hierop de gehaktbal dresseren. Garneren met de wortellinten en rode uiringen. Afmaken met tuinkers.