Smaakvolle knapperige bruschetta met gehakt, tomaat en parmezaanse kaas. 

Italiaanse Bruschetta

Ingrediënten:

250 g Enkco Rul rundergehakt
80 g Zongedroogde tomaat, fijngesneden
30 g Parmesan, geraspt
30 g Bieslook, fijngesneden
5 g Oregano
40 g Roomkaas
1 st Stokbrood
200g Kerstomaten
Peper, zout
Olijfolie
Balsamico stroop

Bereidingswijze:

Gehakt  vermengen met de zongedroogde tomaat, Parmesan, bieslook, oregano , roomkaas, peper en zout. 

Oven voorverwarmen op 190℃.

Het stokbrood in dunne plakjes snijden en op bakplaat leggen en hierover het gehaktmensel verdelen. Gedurende 10 minuten bakken in de oven en eventueel nog extra Parmezaanse kaas erover strooien.

De kerstomaten in vieren snijden en vermengen met olijfolie, peper en zout. Verdeel dit over de bruschetta's en besprenkel deze met Balsamico stroop.