Lekker krokante Mexicaanse mini tosti's.
Ingrediƫnten:
400g Enkco Rul rundergehakt
8 st Tortilla's
80 g Maiskorrels
1 st Ui
2 st Paprika, groen
3 st Tomaten
250 g Kaas, geraspt
5 g Chilipeper
10 g Paprikapoeder
10 g Komijn
1 st Jalapeno
Peper, zout
100 g Zure room
100 g Tomatensalsa
5 gr Koriander, blaadjes
Olijfolie
Bereidingswijze:
Snipper de ui fijn en snijd jalapeno, paprika en tomaten in blokjes.
Verhit de olijfolie in een pan en deze glazig fruiten, kruiden toevoegen, gehakt en mais en alles goed doorwarmen,
Tortilla bestrooien met geraspte kaas, hierop een deel van de vulling leggen en opnieuw bestrooi met kaas. Tortilla erop leggen en licht aandrukken en gedurende 2 minuten bakken in voorverwarmde pan met olijfolie.
In stukken snijden en serveren met zure room, salsa en koriander.