Voor wie van alles wat wil proeven: een klassieke mixed grill. Dit keer met gegrilde kipfilet, entrecote en procureur in combinatie met aardappelpuree, misoboter en sous-vide gegaarde bospeen. 

Ingrediƫnten:

4 st Enkco Gegrilde kipfilet
2 st Procureur
1 st Entrecote
100 g Roomboter
40 g Miso, wit
10 g Knoflook
4 takjes Salad Pea
12 st Bospeen, sous-vide gegaard
100 g Aardappelpuree
1 dl Room
Peper, zout
Olijfolie

Bereidingswijze: 

Roomboter luchtig kloppen en vermengen met de miso en fijngehakt knoflook en op smaak brengen met peper en zout. 

De aardappelpuree verhitten met de room tot yoghurtdikte en op smaak brengen met peper en zout. In een kidde gieten met 2 patronen. 

Procureur grillen en garen. Entrecote grillen en garen naar wens. De kipfilet regenereren. 

In koekenpan olie verhitten en bospeen aanbakken en op smaak brengen met peper en zout. 

Aardappelpuree vanuit de kidde op het bord en hier het vlees op dresseren. Garneren met de bospeen en de miso boter. Afwerken met salad pea.