Kleed deze knapperige kipsnack aan tot iets bijzonders met een blaadje little gem, kwarteleitje, zongedroogde tomaat, beetje Caesardressing, wat ansjovisfilet, tomaat en Parmezaanse kaas!
Ingrediënten:
12 st Enkco Kipdonuts
4 st Little Gem
125 g Enkco gerookte spekstukjes
12 st Kwartelei gekookt
12 st Zoetzure tomaat
80 ml Caesar dressing
50 g Parmezaanse kaas, gerapst
12 st Ansjovisfilet
Cress
1 sneetje brood
Olijfolie
Peper, zout
Cress
Bereidingswijze:
Frituur voorverwarmen op 175 °C. Spekstukjes uitbakken en laten uitlekken.
Brood ontdoen van de korst en in brunoise snijden en in olijfolie goudbruin bakken en laten uitlekken.
De little gem ontdoen van de onderkant en blaadjes plukken en wassen.
De kipdonuts voor 3 à 4 minuten frituren.
Slablaadjes aanmaken met de dressing en op smaak brengen met peper en zout.
Het gat van de donut vullen met de aangemaakte sla. Garneren met de tomaat, croutons, spekjes, ansjovisfilet en gehalveerde kwarteleitjes. Bestrooien met parmezaanse kaas en afmaken met cress.