Stevige stoofschotel met Duitse braadworst.
Ingrediënten:
4 st Enkco Duitse Braadworst
2 st Ui, rood
2 st Paprika, rood
200 g Enkco Gerookte spekblokjes
2 st Tomaat
10 g Komijn
20 g Paprikapoeder, gerookt
750 g Kapucijners, gekookt
Peper, zout
10 g Peterselie, plat
Olijfolie
Bereidingswijze:
Snijd de worst schuin weg in dunne plakjes. Halveer de ui en snijd deze in parten. Snijd de paprika en tomaat in brunoise. Zorg ervoor dat de capucijners goed zijn uitgelekt.
Olijfolie in pan verhitten en hierin de plakjes worst aanbakken en licht kleuren. Voeg daarna de uien toe en mee fruiten.
Voeg paprika en tomaat toe en mee bakken en daarna komijn en paprikapoeder toevoegen en als laatste de capucijners en minimaal 5 á 10 minuten goed doorwarmen en op smaak brengen met paper en zout. In een pan serveren en garneren met blaadjes platte peterselie.