Smaakvolle ovenschotel met pittige merqueze worstjes. 

Sweet potato schotel

Ingrediënten:

8 st Enkco Merqueze worstjes
3 st Aardappel, zoet
250g Kerstomaten
0.5 st Komkommer
0.5 st Ui, rood
100 g Feta
Olijfolie
Peper, zout
Cress
50 g Zure room

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 ℃. Beleg een bakplaat met vetvrij papier.

Snijd de aardappel in dunne plakken en vermeng ze met olijfolie, peper en zout en gedurende 10 minuten in oven bakken.

In koekenpan met weinig olie de worstjes bakken en in stukken van 1 centimeter snijden.

De kerstomaatje in kwarten snijden en de komkommer in fijne brunoise. De ui ragfijn snipperen.

Schaal beleggen met de aardappel. Hierover de worst verdelen. Hierop de tomaatjes, ui en komkommer dresseren. Feta hierover kruimelen.

Garneren met Cress en zure room.