Spaghetti, maar dan anders. Lekker gevulde pasta taart met krokante schnitzel en kaas. 

Spaghetti-taart

Ingrediënten:"

2 st Enkco Filetschnitzel 1* Beter Leven
1600 g Spaghetti, gekookt
2,5 dl Room
150 g Parmesan, geraspt
5 st. Eieren
2 pl Kaas
Peper, zout

20 g Knoflook, gehakt
1 st Ui, gesnipperd
400 g Tomatenpulp
10 g Suiker
10 g Italiaanse kruiden
Peper, zout
 

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti beetgaar in water met zout. Bak de schnitzels in olie goudbruin.

Vermeng de gekookte spaghetti met de room, Parmesan, eieren en breng op smaak met peper en zout.

Doe de helft van het spaghetti-mengsel in een bakvorm en leg de plakken kaas hierop. Hierop de gebakken schnitzels leggen en daarna het overige spaghetti-mengsel. Bakken in de oven gedurende 30 minuten op 180 ℃.

Ondertussen de knoflook en ui in olie aanfruiten zonder te kleuren en hieraan de tomatenpulp, suiker, peper en zout toevoegen en gedurende   5 minuten laten koken.

De tomatensaus over de spaghetti in de vorm gieten en nog 25 minuten verder bakken.

De taart serveren en eventueel nog garneren met rucola.