Een klassieke Fajita met kipreepjes, paprika, zure room en guacamole.
Ingrediënten:
500 g Enkco Kipreepjes Roasted
1 st Paprika, groen
1 st Paprika, geel
2 st. Jalapeno, rood
2 st Uien
2 tn Knoflook, gehakt
1 st Limoen
Olijfolie
20 g Paprikapoeder
10 g Koriander, fijngehakt
10 g Kurkuma
5 g Cayennepeper
Ppeper, zout
5 g Komijn
5 g Oregano
5 g Rozemarijn
12 st Soft taco's
Guacamole
Zure room
Bereidingswijze:
Snijd de paprika in reepjes, de ui in ringen , jalapeno fijn snijden en de knoflook fijn hakken.
Olijfolie verhitten en bak hierin de ui, knoflook, jalapeno en paprika glazig. Kipreepjes toevoegen en mee bakken.
Meng vervolgens alle kruiden met elkaar en vermeng met het sap van de limoen. Pan van het vuur en op smaak brengen met de kruiden en nog 4 á 5 minuten op laag vuur laten garen.
De tortilla's verwarmen, Vul de wraps met een beetje guacamole en hierop het kipmengsel. Aftoppen met zure room en dicht vouwen.