Een hartige strüdel gevuld met roerei en ham.
Ingrediënten:
350 g Enkco Roerei, fijn
150 g Enkco Hamstukjes
1 rl Bladerdeeg
150 g Kaas, geraspt
1 st Rode puntpaprika
4 st Bosui, fijngesneden
60 g Bieslook, fijngesneden
40 g Parmesan, geraspt
Peper, zout
10 g Italiaanse kruiden
Olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 ℃.
Snijd puntpaprika in dunne ringetjes.
Olie verhitten en hierin de paprika aanfuiten. Voeg de ham, bosui, roerei en kaas toe en op smaak brengen met Italiaanse kruiden, peper en zout.
Het bladerdeeg uitrollen met de lange zijde naar je toe. Snijd aan zowel de onderkant als bovenkant het deeg in voor 1/3 deel. Leg in het midden van het deeg het eimengsel en licht aandrukken. Vouw de stüdel eerst aan de zijkant dicht en daarna verder inrollen.
Leg de strüdel op een bakplaat en gedurende 20 á 25 minuten afbakken.