Lekker winters stoofpotje met Rib Fingers, aardappels en bonen.
Ingrediënten:
300 g Enkco Ribfingers 1* Beter Leven
500 g Aardappelpartjes (met schil)
1 st Ui
20 g Knoflook, gehakt
400 ml Tomatenpulp
20 g Taco kruiden
150 g Mais
160 g Kidneybonen
1 st Puntpaprika, rood
125 g Crème fraiche
150 gr Kaas, geraspt (Cheddar & Mozzarella)
20 g Sirachasaus
10 g Koriander, blaadjes
Olijfolie
Peper, zout
Bereidingswijze:
De ui snipperen. De paprika in de lengte doorsnijden, ontdoen van zaadlijsten en in smalle reepjes snijden.
De olie verhitten en hierin de aardappelpartjes goudbruin bakken en uit de pan scheppen en apart zetten. In dezelfde pan de knoflook en ui aanfruiten zonder te kleuren en daarna de paprika en ribfingers toevoegen. Voeg de tomatenpulp, mais, kidneybonen en tacokruiden toe en het geheel op laag vuur 5 minuten laten koken.
Daarna de aardappelen toevoegen en het geheel in nog een aantal minuten doorwarmen en in een gietijzeren pan gieten.
Bestrooien met de kaas en 5 minuten in oven van 200 ℃ totdat de kaas gesmolten is.
Garneren met de crème fraiche. Afwerken met de Sirachasaus en korianderblaadjes.