Heerlijke gevulde ovenschaal met gegrilde kipfilet.

Traybake met gegrilde kip, olijven en feta

Ingrediënten:

4 st Enkco Gegrilde kipfilet
2 st Sjalot
1 st Citroen
20 g Oregano
40 g Knoflook, gehakt
20 Olijfolie
2 st Paprika, rood
2 st ui, rood
500 g Krielaardappel, schil
100 g Tomaat, zongedroogd
50 g Kalamata olijven
300 g Feta
200 g Yoghurt, Grieks
Peper, zout 

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 190 ℃. 

De citroen persen en raspen en vermengen met de gehakte knoflook, fijngesneden sjalot en olijfolie. Op smaak brengen met peper en zout. 

Aardappelen halveren en vermengen met de dressing en gedurende 20 minuten roosteren. Daarna de gesneden paprika, rode ui en oregano toevoegen en gedurende 10 minuten mee roosteren. Vermengen met de aardappelen en indien nodig op smaak brengen met peper en zout en dan de kipfilet toevoegen en nog 6 minuten mee verhitten. 

Ondertussen de zongedroogde tomaat fijnsnijden en feta kruimelen.

De traybake afmaken met de tomaat, feta en olijven en deze hierover verdelen. Garneren met griekse yoghurt en eventueel nog extra blaadjes oregano.