Heerlijk voorgerecht met hybride carpaccio
Ingrediƫnten:
4 x 80g Meat-You-Halfway Hybride Carpaccio
1 dl Truffelmayonaise
200 g Aardappelblokjes
4 st Komkommerlinten
100 g Mesclun
4 st Kaascracker
Peper, zout
Olijfolie
Cress
5 g Pijnboompitten, geroosterd
Bereidingswijze:
De aardappelblokjes blancheren in water met zout. Afgieten en laten afkoelen. Aanmaken met truffelmayonaise en op smaak brengen met peper en zout.
Een steker bekleden met carpaccio en vullen met de aardappelsalade. Dichtvouwen.
Dresseren op bord en hierop de kaascracker dresseren.
Mesclun aanmaken met olijfolie en op smaak brengen met peper en zout.
Van de komkommer een ring maken en vullen met de sla en dresseren op de cracker.
Garneren met cress en pijnboompitten.