Lekker gezond gerecht met quinoa, spinaza, tomaat en feta.
Ingrediënten:
20 st Meat-You-Halfway Hybride Gehaktbal (20g)
50 gr Quinoa
250 g Champignons
150 g Spinazie
75 g Feta
20 g Knoflook, gehakt
40 Pijnboompitten
Olijfolie
1 ltr Groentebouillon
Bereidingwijze:
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Groentebouillon aan de kook brengen en hierin de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven koken.
Champignons in vieren snijden.
Olijfolie verhitten en pijnboompitten licht rossteren zonder te kleuren en nazouten.
Gehaktballetjes gedurende 10 minuten in oven verhitten.
Olijfolie verhitten en hierin de knoflook fruiten zonder te laten kleuren. Spinazie toevoegen en kort meebakken en champignons toevoegen en bakken tot vocht grotendeels verdampt is. Daarna de quinoa en gehaktballetjes toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Serveren in een diep bord en het gerecht afmaken met Feta en pijnboompitten.