Verrassende combi van Oosterse springrolls met een klassieke kipsnack.

Springrolls met krokante kip

Ingrediënten:

4 st Enkco Krokante kipstick
200 g Peulen
1 st Paprika, oranje
200 g Avocado
100 g Taugé
16 st Rijstvellen
10 g Sesamzaad
Sojasaus
Siracha mayonaise
Zout

Bereidingswijze:

Frituur voorverwarmen op175℃. De kipsticks gedurende 4 minuten bakken. 

Water met zout aan de kook brengen en hierin de peulen blancheren en koud spoelen. 

Snijd de paprika in dunne reepjes en doe hetzelfde met de peulen. De avocado schoonmaken, pit verwijderen en het vruchtvlees in dunne plakken snijden. 

De rijstvellen gedurende 1 minuut in lauwwarm water leggen. Op theedoek leggen en hierop het groenten mengsel leggen. Daarop de kipstick, zijkanten naar binnen vouwen en in rollen. De springrolls snijden en met open kant naar boven dresseren. 

Garneren met sesamzaad en siracha mayonaise. De sojasaus apart serveren.