Een heerlijk rijkgevuld brood om te delen en vervolgens je vingers bij af te likken. 

Ingrediënten gevuld brood met Ribfingers en Tallegio

Ingrediënten:

150 g Enkco Rib Fingers
1 Desembrood
80 g Olijfolie
20 g Peterselie, gehakt
200 g Tallegio
5 g Tijm, gehakt
20 g Knoflook, gehakt
Donato's Dipper Siciliaans

Bereidingswijze:

De oven voorverwarmen op  200℃. 

De olijfolie vermengen met de kruiden en knoflook. 

Snijd het brood zowel verticaal als horizontaal in, maar net niet helemaal door. 

Verdeel de olie tussen de inkepingen van het brood en hierin de rib fingers duwen. 

Verdeel de Tallegio in stukjes en ook over de inkepingen in het brood. 

Gedurende 10 minuten afbakken in de voorverwarmende oven. 

Garneren met kruiden, de dipper apart erbij serveren.