Mini rundervinken op andere wijze met kruidige tomatensaus.

Borrelvink met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:

24 st Enkco Slavink mini
1 Puntpaprika, rood, in blokjes gesneden
1 ui, rood, gesnipperd
30 g Knoflook, gehakt
400 g Tomatenblokjes
2 st Laurierblad
2 st Sternanijs
40 g Ketjap
2 g Chinese 5 spices kruiden
5 g Rode peperpuree
Boter

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 175℃. 

Boter verhitten en hierin de vinken bakken. 

De vinken in een schaal leggen en in overgebleven vetstof de paprika, knoflook en ui aanfruiten. 

Daarna laurier, 5 spices en steranijs toevoegen en kort meebakken. 

Tomaat, peperpuree en ketjap toevoegen en aan de kook brengen. 

Saus over de vinkjes verdelen en gedurende 10 minuten in de oven en direct serveren.