Heerlijke Italiaanse gerecht met hybride gehaktballetjes. 

Orecchiette Bocconcini met hybride gehaktballetjes

Ingrediƫnten:

20 st Meat-You-Halfway Hybride Gehaktbal (20g)
2 st Uien, rood (in ringen gesneden)
80 g  Witte wijnazijn
400 g Orecchiette 
80 g Olijfolie
40 g Knoflook, gehakt
2 dl Room
200 g Kropsla
75 g Parmezaanse kaas, geraspt
20 g Munt, fijngesneden
Peper, zout

Bereidingswijze:

De uienringen vermengen met de wijnazijn en laten marineren. 

Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. 

Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Hierin de gehaktballetjes licht kleuren en verwarmen. De gehakte knoflook toevoegen en 1 minuut mee fruiten. De room toevoegen en aan de kook brengen. 

De sla dresseren met de uienringen. De uienazijn en de rest van de olijfolie vermengen en op smaak brengen met zout en peper en hiermee de sla aanmaken. 

Voeg 50 g kaas toe aan de saus en laat op laag vuur smelten. 

De pasta afgieten en toevoegen aan de saus. Op smaak brengen met peper en zout. 

Serveren met de salade en garneren met de overige kaas en munt