Deze hybride carpaccio combineert geweldig met de romige knolselderijmousse en de warme, kruidige notendressing. Eén hap bomvol smaak!
Ingrediënten:
2x80g MeatYouHalfway hybride carpaccio
350 g Knolselderij
175 ml Room
1 bakje Rock Chives
Shiso Bicolour
1 st Vanillepeul
20 g Five Spices
100 g Walnoten
1,5 dl Zonnebloemolie
50 g Bloemenhoning
Peper, zout
Bereidingswijze:
De knolselderij in stukken snijden en koken in de room. Afgieten en kookvocht/ room bewaren. Pureren en eventueel nog wat kookvocht toevoegen. Op smaak brengen met de fijngesneden rock chives.
Olie licht verhitten en hierin de gespleten vanille en five spices kruiden laten trekken gedurende 15 minuten. Merg uit vanille halen en noten toevoegen en in keukenmachine fijndraaien en op smaak brengen met de honing.
De knolselderij op lepel spuiten en hierop de carpaccio dresseren. Garneren met de dressing en shiso.
*Op de foto zijn takjes dragon ter garnering toegevoegd.