Lauwwarme herfstsalade met chimchurri en beef flakes. 

Chimichurri beef salade

Ingrediënten:

500 g Enkco Beef flakes
500 g Krielaardappelen, schil
250 g Asperges, groen
250 g Baby mais
125 g Cherry tomaten
1 st Ui, rood
1 st Citroen (sap)
150 g Rucola
Olijfolie
Peper, zout
100 g Chimichurri
1 dl Olijfolie
Cress

Bereidingswijze:

Verwarm de over voor op190 ℃.

Vermengen de chimichurri met 1 deciliter olijfolie. Vermengen de aardappelen met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Doet dit ook met de mais en dit samen met de aardappelen in de oven gedurende 30 minuten.

Olie verhitten in pan en hierin de beef flakes kort aanbakken en op smaak brengen met peper en zout.

Grillpan verhitten en insmeren met olie en hierin de gesneden rode uien en asperges grillen en op smaak brengen met peper en zout.

De aardappelen, mais, uien, asperges vermengen met de rucola en een deel van de dressing.

Dresseer de salade in een bord en hierover het vlees verdelen. Werk af met de rest van de dressing en garneren met cress.