Verrassende smaakcombinaties gecombineerd op een krokant desembrood. 

Desembrood met kebab, roerei en geitenkaas

Ingrediënten:

200 g Enkco Kebab
4 pl Desembrood
200 g Doperwten
5 g Munt
50 ml Room
8 st Eieren
4 pl Geitenkaas
60 g Olijfolie
20 g Boter
10 g Tomaatconcassée
Cress
Peper, zout

Bereidingswijze:

Doperwten blancheren, koud spoelen en laten uitlekken. Deze pureren met de olijfolie. Op smaak brengen met gehakte munt, peper en zout.

De eieren losroeren met room en op smaak brengen met peper en zout. De kebab licht aanbakken. 

Desembrood insmeren met de tapenade en hierover de geitenkaas verdelen. 

Boter smelten en ei toevoegen en laten stollen maar nog wel baveux en op smaak brengen met peper en zout. Roerei en kebab over het brood verdelen. 

Garneren met cress en tomaatconcassée.