Borrelballetjes 2.0: heerlijk met truffelmayonaise en parmezaanse kaas. 

Gehaktballetjes met amandel, truffel, olijf en parmezaan

Ingrediƫnten:

20 st Enkco Spaanse gehaktballetjes
10 g Knoflook, gehakt
3 g Sjalotten, gesnipperd
1 dl Wijn, wit
2 dl Kalfsfond
75 g Room
25 g Amandelen, gemalen
Peper, zout
30 g Truffelolie
8 st Olijven, zwart
5 g Parmezaan
Olijfolie
 

Bereidingswijze:

Olie verhitten en hierin de ui en knoflook glazig fruiten. 

Afblussen met witte wijn, kalfsfond en room en aan de kook brengen. 

Op smaak brengen met peper, zout en amandel. 

De balletjes toevoegen gedurende 10 minuten goed door warmen. Truffelolie toevoegen. 

Garneren met de gehakte zwarte olijven en Parmezaan.