Krokante brioche belegd met knapperige bacon en malse gegrilde kip.

Ingrediënten:
4 st Enkco Gegrilde kipfilet
4 pl Provolone
2 st Ui, rood
4 st Brioche Bun
20 g Honing
10 g Rode peperpuree
4 pl Bacon
2 st Perzik
50 g Rucola
300 g Aardappel wedges
Olijfolie
Peper, zout
Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 175 ℃.
De rode uien in parten snijden. Grillpan verhitten met weinig olie en hierin de uien grillen.
Kipfilet gedurende 6 á 7 minuten regenereren en brioche toasten waarbij op één snijkant de provolone kaas.
De bacon droog bakken. De perzik in dunne plakken snijden.
De honing vermengen met de peperpuree en hiermee de kipfilet als deze warm is bestrijken.
De kipfilet serveren op de brioche en garneren met de perzik, ui en bacon, Afwerken met de rucola en bovenkant brioche bun.
De aardappelwedges apart serveren.